yourself refined

yourself refined

Supplementen


Het nemen van supplementen voor bepaalde tijd kan nodig zijn ter ondersteuning van bepaalde lichamelijke processen.  De kwaliteit van de producten waar ik mee werk is van die aard dat je ze alleen vind in gespecialiseerde online winkels of kan verkrijgen via geverifieerde coaches. Ze hebben wetenschappelijk gefundeerde achtergrond  gebracht door bedrijven die het beste trachten te bieden op de markt.

 


Restore

Restore ondersteunt een gezond microbioom, detoxificatie en intracellulaire communicatie.


Systemic Formulas biedt uitgekiende productsamenstellingen aan in zowel enkelvoudige productverpakking als samengestelde pakketten ter ondersteuning van optimale celwerking en detoxificatie.

Het True cellular Detox™ programma kwam tot stand in samenwerking met Systemic Formulas en is gestoeld op intensief wetenschappelijk onderzoek. Het biedt een revolutionaire allround-benadering voor het toxisch probleem van de moderne samenleving.

Maak hiervoor een afspraak of kom naar een infoavond.


Exendo Epigenomics

Exendo Epigenomics biedt een breedspectrum kwaliteitsproducten aan vanuit epigenetisch oogpunt. Specifiek gericht op het ondersteunen van de endorfinehuishouding.

 

 Nutriphyt

Nutriphyt is opgericht door bioloog en onderzoeker Gabriël Devriendt.  De samenstellingen komen voort uit jarenlange ondezoekservaring en gedegen kennis van de menselijke biochemie. Te bestellen bij je apotheek.