bandicam 2018-12-02 13-21-46-002.jpg

YourSelf Refined

Blog, artikels en lezingen

Wonderlijk water

Water is cruciaal voor leven. Het is cruciaal voor de werking van je cellen en een algemene goede gezondheid. In de praktijk hamer ik regelmatig op het drinken van zuiver en/of gefilterd water. Maar daarmee is over water verre van alles verteld…  

Volgens sommigen zou water over bijzondere en “wonderlijke” eigenschappen beschikken. Zo zou het een vorm van geheugen hebben. Maar wat is hier van aan?  In welke mate is hier bewijs van te vinden en is dit ‘meetbaar’ ?  

ik dacht zelf één en ander te weten over water. Tot ik wat dieper in de meer vergeten wetenschappelijke bevindingen dook. Onder meer Nobelprijs laureaat  en viroloog Luc Montagnier heeft via een aantal interessante maar ook verbluffende experimenten het bewijs van 'geheugen van water' aangetoond.

Hij slaagde er in om een  elektromagnetische frequentie van een extreem sterk verdunde ziekteverwekker in water 'te lezen' via uiterst fijngevoelige apparatuur en op te slaan in de vorm van een digitaal bestand.

Maar het vervolg is nog verbluffender.  Zijn team slaagde er ook in deze frequenties  te "teleporteren" via internet waarna andere wetenschappers enkele duizenden kilometers verderop deze frequentie opnieuw konden aflezen in water én wetenschappelijk valideren.  Onbegrijpelijk? Kijk hier naar een live-experiment!

Luc Montagnier toont dus aan dat water 'niet zomaar water' is, alsof het enkel een hoopje H2O moleculen is. (ref)

Blijkbaar kan het zich schikken en structureren om frequenties / elektro magnetische lading op te slaan (als een soort "geheugen"), zelfs als van het oorspronkelijke deeltje niets meer te vinden is, bijvoorbeeld na extreem sterke verdunning. Je kan het woord ‘geheugen dus ook interpreteren als de mogelijkheid om een elektromagnetische frequentie op te slaan. Dit gaat dan ook voorbij aan de notie dat - om iets te kunnen detecteren in water - er nog particles van het te meten stofje in water moeten aanwezig zijn. Dit blijkt niet zo te zijn. Voor een deel verklaart dit het principe van homeopathie. Het is inmiddels geweten dat alles een unieke elektromagnetische frequentie heeft, bijna als een vingerafdruk.

Eerdere experimenten toonden ook al de invloed aan van frequenties op hoe water zich 'gedraagt'. Het gekendste is misschien wel het werk van Japanner dr Masaru Emoto. Maar ook professor Bernd Koeplin in Duitsland deed een aantal verbluffende experimenten die ons vertellen dat er duidelijk meer aan de hand is dan 'what meets the eye', ook al valt niet alles zomaar te verklaren.  Maar dat er een invloed is, mag duidelijk zijn. Dat zie je bijvoorbeeld HIER. (< klik)

Dr Gerald Pollack toonde ook al aan dat het water in ons lichaam het vermogen heeft om zich - onder gunstige omstandigheden - te organiseren tot een andere vorm dan het gekende H2O. Deze zogenaamde ‘vierde fase’ van water (gekend als H3O2) heeft bijzondere eigenschappen. Er zijn indicaties dat het bijdraagt aan een goede bloedsomloop en de werking van het lymfesysteem, onder invloed van onder meer natuurlijk licht, aanraking en connectie met de aarde.Het heeft een krachtig potentieel om informatie op te slaan. In zijn TedX talk legt hij zijn bevindingen op een toegankelijke manier uit.

De onsequenties voor ons begrip van water en de werking ervan zijn groot, eens we ons bewust worden hoe verreikend de impact van al deze bevindingen is.
En dan staan we vermoedelijk nog maar aan het begin van de ontdekkingen op dit gebied waar biologie, fysica en quantum-fysica versmelten.

Ook in de praktijk wordt er geëxperimenteerd met frequenties en watergeheugen in combinatie met de andere tools als voedingspatroon, supplementen en levensstijl.

Zo maken we tijdens de live consulten gebruik van een combinatie van scalar wave technologie en frequentie-imprinting om je herstel een extra zetje te geven.

Stef Renodeyn