bandicam 2018-12-02 13-21-46-002.jpg

YourSelf Refined

Blog, artikels en lezingen

A Christmas Carol. Het enige wat nodig is om te genezen.

Dit “Kerstverhaal” is de Nederlandse vertaling van een blog van collega Carol Egan, die uitlegt waar het bij ons ‘root cause practitioners’ om gaat !


Genezing: Wat écht nodig is.


Het enige wat nodig is om genezing te laten plaatsvinden, is dat je uit het lichaam verwijderd wat niet in het lichaam thuishoort, zodat de aangeboren intelligentie van het lichaam zichzelf kan genezen.

Ik hou ervan om de vinger aan de pols te houden van wat werkt en wat niet werkt, en te blijven onderzoeken wat er ontbreekt dat een verschil kan maken. Jarenlang heb ik de werken bestudeerd van legendarische therapeuten.
Ik blijf op de hoogte door boeken te lezen van ‘de groten’ op het gebied van gezondheid en genezing. Hun bijdragen zijn belangrijk. Denk hierbij aan dr Zach Bush, Dr Tom Cowan, Gerald H Pollack en Deitrich Klinghardt.

Maar dit is wat ik heb ontdekt:

HOE kan het alleen maar het verminderen van ontstekingen, hoe belangrijk ook, bij iemand die aan een acute of chronische aandoening lijdt, écht duurzaam helpen, als we weten dat een pesticide als glyfosaat de enzymen in je lichaam verstoort en je darmflora dekoloniseert?

HOE kan het vertragen, stoppen en omkeren van auto-immuunziekten écht duurzaam zijn als een parasitaire infectie en de biofilms en gifstoffen die deze ‘freeloaders’ produceren, letterlijk het weefsel van ons lichaam wegvreten? Dan nog gezwegen over de mentale en emotionele disbalans die met een parasitaire infectie kan samengaan.

HOE kunnen we er zeker van zijn dat ELKE diagnose correct en accuraat is als EMF en radioactieve elementen je mitochondriën verstoren in het produceren van energie? Wanneer dit gebeurt, gaan je cellen over tot de zogenoemde ‘cell danger response’. Wanneer onze cellen vastzitten in deze reactie op stress en gevaar, zenden ze signalen naar het lichaam dat alle “handen aan dek nodig zijn” en krijgt het  aanpakken van deze bedreiging voorrang, en kunnen onze cellen niet langer de vitale levensenergie produceren die elke lichaamsfunctie nodig heeft.

Dus... hoe kunnen we er zeker van zijn dat een diagnose van Hashimoto's hypothyroide (= te trage schildklier) niet een ontregeld immuunsysteem is, wat potentieel door parasieten kan veroorzaakt worden?

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat auto-immuunziekten niet een immuunverstoring is veroorzaakt door schimmels en candida?

Kijk hier naar een interview met dr Jay Davidson over één van de basisprincipes van een goede gezondheid: drainage, hoe jouw drainage-trechter werkt en welke stoorzenders bijdragen aan klachten en symptomen. Mijn gratis e-book belicht de drainage-trechter in detail.

Hoe weten we dat veranderingen in genexpressie, immuunwerking en het ontstaan van chronische ontstekingen niet de aantasting van onze lichaamseigen biochemie is, veroorzaakt door radioactieve elementen?

Hoe weten we dat onze klachten geen combinatie is van de impact van alle gifstoffen, toxische stoffen en ziekteverwekkers, in plaats van de diagnose die ons is gesteld?

 

Vier jaar geleden ontmoette ik Dr. Todd Watts. Hij zei: “Leg je vinger aan de pols, en als je een hartslag hebt, dan heb je parasieten.”Een stevige eye-opener! Leven is samenleven met levensvormen die je potentieel ook kunnen ziek maken als de balans in het lichaam zoek is.  

De afgelopen jaren heb ik intenser samengewerkt met Dr. Watts en Dr. Jay Davidson, de oprichters van CellCore Biosciences. Mijn keuze om mij bij hun aan te sluiten is aangestuurd door wat ik voelde ontbreken in andere benaderingen, en door de veranderingen die ik sindsdien op talloze manieren bij veel klanten heb gezien. 

Het enige wat nodig is om genezing te laten plaatsvinden, is dat je uit het lichaam verwijderd wat niet in het lichaam thuishoort, zodat de aangeboren intelligentie van het lichaam zichzelf kan genezen.

Zo hadden de 86-jarige (!) Bill Watkins en ik afgelopen 17 augustus onze eerste coaching-sessie. Bij Bill werd in 2019 een microscopisch klein plekje op zijn long vastgesteld, dat in januari 2021 uitgegroeid was tot bijna 5 centimeter. Hij was bang. Hij had een scan gepland voor 23 oktober.

Ik glimlachte en zei: "Dus Bill, zullen we die plek laten verdwijnen, ja?" Bill glimlachte  en zei: “Ja, laten we dat doen.” Ik glimlachte terug en zei: "Ok, let’s go!"

• Ik raadde Bill aan zijn voedingsgewoonten te veranderen. Hoewel hij toegaf dat suiker laten moeilijk zou zijn, keek ik hem aan om hem te laten weten dat ik geen grapje maakte. Hij glimlachte. Ik glimlachte. Hij deed en doet het nog steeds.

• Ik adviseerde hem elke dag versgeperste groene sappen te drinken. Hij deed en doet het nog steeds.

• Ik raadde hem aan een dure luchtreiniger te kopen. Hij deed het.

• Ik adviseerde hem zijn drinkwater te filteren. Hij deed het.

• Ik adviseerde hem zijn huis te laten inspecteren op schimmel. Hij deed het.

• Ik raadde hem aan om elke dag naar buiten te gaan om te wandelen. Hij deed en doet het nog steeds.

• Ik adviseerde dat hij wekelijks koffieklysma’s zou doen. Hij deed het en doet het nog steeds.

• Ik adviseerde hem de protocollen van CellCore Biosciences te  volgen onder mijn begeleiding. Hij deed en doet het nog steeds.


Op 86-jarige leeftijd volgde Bill elke aanbeveling die ik deed, net als die andere toppers van klanten waar ik graag mee samenwerk.

Op 23 oktober, na een nieuwe scan, bleek de vlek verdwenen. Zijn oncoloog was geschokt door wat hij niet zag en zei tegen Bill dat hij niet terug hoefde te komen.

Bij elk telefoontje, herinnerde ik Bill eraan, dat het enige dat hij moest doen om genezing te laten plaatsvinden, is dat uit zijn lichaam verwijderen wat niet in zijn lichaam thuishoorde, zodat de aangeboren intelligentie van zijn lichaam zichzelf kon genezen.

 

En zo zijn er meer klanten:

  • Kathleen draait de verwoestingen van 40 jaar lijden aan prikkelbare darmsyndroom, depressie en artritis terug.

  • De 7-jarige Andreas uit zijn gevoelens en gedachten voor het eerst, wat atypisch is voor iemand met autisme.

  • Megan rapporteert dat ze meer energie voelt en haar brein helderder werkt. Ze heeft goede hoop dat wat we doen écht werkt, hoewel ze al zeventien jaar worstelt met het invaliderende chronisch vermoeidheidssyndroom.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden...

Om genezing te bewerkstelligen hoef je maar één ding te doen: uit het lichaam verwijderen wat niet in het lichaam thuishoort, zodat de aangeboren intelligentie van het lichaam zichzelf kan genezen.

Ik grap al lang dat ik ‘de eindstation-coach ben’als iemand bij mij terecht komt, omdat ik niet rond de pot draai. Ik streef naar resultaten - en die krijg ik ook, als ‘jij’ mijn aanbevelingen opvolgt, zoals Bill en vele anderen dat deden en dat nog steeds doen.

Met alles wat ik heb geleerd van Dr. Watts, Dr. Jay en bij CellCore Biosciences, is mijn doeltreffendheid en het vermogen om herstel bij cliënten te bereiken, enorm verbeterd.

Deze twee dokters draaien niet rond te pot. Ze doen diepgaand onderzoek en stellen vragen die anderen vaak niet stellen, en op de gevonden wetenschappelijke bevindingen baseren ze vervolgens de benadering die Cellcore zo uniek maakt. Hun impact is verreikend, en... ze zijn de twee aardigste kerels ter wereld. Maar denk daardoor niet dat het “watjes”zijn. Ze weten waar ze voor staan.

Tot slot richt ik een speciale oproep aan Dr. Nick Ellenson. Dr. Nick is de hoofdonderzoeker bij Cellcore. Hij bood aan om mij vanaf de eerste dag bij het bedrijf te begeleiden. Hij is bijzonder intelligent en helpt me de breedte en diepte te begrijpen van de verwoestingen die worden veroorzaakt door wat niet in het menselijk lichaam thuishoort: radioactieve elementen, chemicaliën, giftige stoffen, zware metalen, parasitaire infecties, schimmels en de manieren waarop deze het lichaam beïnvloeden tot op biochemisch niveau. Want:

Om genezing te bewerkstelligen hoef je maar één ding te doen: uit het lichaam verwijderen wat niet in het lichaam thuishoort, zodat de aangeboren intelligentie van het lichaam zichzelf kan genezen.

Stef Renodeyn